• facebook
  • instagram
  • twitter
Welkom op De SchrijfLies

Welkom op De SchrijfLies

Hoi, welkom op De SchrijfLies, vanaf nu officieel mijn eigen kleine plekje op het internet! Al jaren schrijf ik vooral voor mezelf korte verhalen, artikeltjes en andere dingen die mij bezighouden. Een paar maanden terug besloot ik voor de lol eens een column in te sturen voor de columnwedstrijd van Metronieuws. Totaal onverwacht werd mijn column uitgekozen voor publicatie en nog geen drie dagen later was mijn schrijfsel in heel Nederland te lezen.

Vanuit alle hoeken en gaten kwamen ontzettend leuke reacties op mijn column, maar ook heel veel verbaasde blikken. ‘Ik wist helemaal niet dat jij kan schrijven!’ zei iemand. ‘Schrijf jij?’ vroeg een ander verbaasd. Mijn directe familie weet wel dat ik graag met taal en schrijven bezig ben, maar het is niet iets dat ik iedere dag rondbazuin. Tijd om daar verandering in te brengen!

Vanaf nu zal ik daarom mijn verhalen, columns en blogs publiceren op mijn eigen blog, De SchrijfLies. Waarover ik dan ga schrijven? Dat kan ik echt niet in één woord of zin samenvatten, omdat er zoveel onderwerpen zijn die mij interesseren en bezighouden. Wat ik wel kan vertellen, is dat het absoluut geen beautyblog of iets dergelijks wordt. Zie je mij al een shoplog houden of een nieuwe lipstick uittesten? Precies, dat bedoel ik.

Alle gekheid op een stokje, ik heb ontzettend veel zin om regelmatig mijn artikelen met de wereld te delen en van mijn plekje op het internet een mooi visitekaartje te maken!

Wil je (nog) meer over mij weten? Kijk dan eens onder het kopje ‘Over mij’.

Liefs, Lisanne

Geef een reactie